Stå bæredygtigt i tiden og pas godt på lederen

HVOR: Hotel Trinity Fredericia fuld forplejning kl. 9.00 -15.00  3 dagens seminar efter aftale

Pris 7900,00 kr. pr. leder

Tilmelding: 

Det er muligt at købe kurset til hele ledergrupper – skriv gerne for en aftale

Forebyg belastning hos både dig selv og dine medarbejdere ved at få kigget ind i dit personlige lederskab

Styrk din udsigt og selvindsigt som leder og som menneske og find mod til at stå i mange opgaver, tvivl og ind imellem fortvivlelse. Din egenomsorg og evne til selvledelse er helt central for at du kan træffe beslutninger, planlægge, prioritere og bevare din empati og evne til nærvær.

Det betyder ikke, at dine chefer og direktører skal fritages for at gøre ledelse mulig – men kurset har fokus på dig ift. den ramme du har pt.

Ledelseskvaliteten er lav, når lederen er belastet, så det rammer både ledere selv, medarbejdere og hele organisationen. En undersøgelse fra Cowi i 2018 viste at andelen af stressede medarbejdere er fire gange så højt, der hvor ledelseskvaliteten er lav. Sygefraværet er samtidig næsten dobbelt så højt.

De tre kursus dage vil introducere det bedste fra organisations teorier, de neuropsykologiske-, konstruktivistiske, psykodynamiske- og eksistentielle tilgange til udvikling af dig i ledelse. Krydret med mindfulness inspirerede krop og mentale øvelser.

Vi vil bl.a. undersøge:

  • Hvilke kompetencer og forståelse af lederrollen skal understøttes og hvilke må vige i en tid med ekstrem kortsigtede mål?
  • Hvad driver dig og hvornår bliver det din styrke og din faldgrube?
  • Planlægger du din tid, så du og ikke omstændighederne styrer?
  • Kan du både arbejde kort og langsigtet?
  • Hvordan agerer du i kompleksiteten?
  • Kan du tilgive dig selv, for det du ikke når?
  • Afstemmer du forventninger med din chef og hvilke type understøttelse har du mon brug for?
  • Bruger du lederkolleger/ledergruppen til at håndtere vanskelige udfordringer?
  • Kender du dine stopknapper?
  • Har du fundet gode måder at komme fra hovedet ned i kroppen?

Metodisk vil du møde stor alsidighed på de tre dage.

Vi skal have faglige input, gå, hvile, reflektere, forstyrres, strækkes, bøjes, mærke og tænke efter, fokusere, lytte, tale, grine, være i tvivl, finde mod, være ærlige, skrive i kinabogen og meget mere.

Der vil være mange små oplæg, øvelser for både dit hoved og din krop, refleksioner og deling to og to, i små og større grupper, men du vælger altid, hvad du vil have for dig selv. Medbring daglig beklædning til bevægelse og gode sko til at kunne smutte ud til en tur alene eller to og to.

Håber vi ses J

AlleensPsykolog